Több, mint ablak
A LEGFONTOSABB SZEMPONTOK, AMI A BEJÁRATI AJTÓKNÁL FELMERÜLHET:
  • Esztétika: a rugalmas gyártástechnológiának köszönhetően szinte végtelenek a lehetőségek, legyen szó klasszikus, modern vagy egyedi formáról. Tudunk gyártani 68-as, 78- as, 92-es vastagságú ajtókat, valamint igény esetén kívül alumíniummal burkolt ajtókat is tudunk készíteni.
  • Biztonság: igény szerinti speciális biztonsági fokozatú ajtózárak, nagy teherbírású ajtópántok garantálják a biztonságot.
  • Tartósság: mivel a lakás leggyakrabban használt nyílászárója, ezért nagyon fontos a megfelelő típus kiválasztása, figyelembe véve az ajtó elhelyezkedését, funkcióját. Cégünk ezért fejlesztett ki 5 fajta választható vastagságú ajtótípust.

 

A továbbiakban inspirációként két kategóriában bemutatunk számos ajtó modellt, ám fontos megjegyezni, hogy egyedi ötletek, elképzelések alapján is le tudjuk gyártani az Ön által megálmodott ajtót.

 

 

CE minősítés

ce minosites

Minőségi termékek...      
     ...minőségi szolgáltatás


Felméréstől kezdve a komplett helyreállításig!

Cégünk alapfilozófiája, hogy a kedves megrendelő egy helyen mindent megkapjon, ami az ablakhoz kapcsolódik:

Felmérés, árajánlat, beépítés, helyreállítás, kiegészítők...

Bővebben...

Világszínvonal a Rábaközben...

vilagszinvonal

Legújabb fejlesztésünk eredményeképpen az irodában számítógépen megtervezett nyílászáró a CNC megmunkáló központhoz kiküldve 15-20 percen belül valósággá válik. Ez a fejlesztés a XXI. század igényeihez igazodó csúcstechnológia.