Több, mint ablak

Pincétől a 11.000 m2-es telephelyig...

Cégünk 1991-ben alakult, kezdetben egy családi ház pincéjében volt a műhely. A megbízható, precíz minőségi munkának és a folyamatos technikai fejlesztéseknek köszönhetően 2010-ben költöztünk át egy 11.000 m2-es ipari területre, ahol mintegy 2.200 m2-es üzemcsarnokkal rendelkezünk.

Több mint 10 éve már csak és kizárólag külső, belső fa nyílászárók gyártásával foglalkozunk. Az elmúlt években folyamatosan nyomon követjük az ablakgyártás technológiai fejlődését az egész világban. Részt veszünk a nemzetközi és hazai szakmai kiállításokon, konferenciákon. Az itt tapasztalt Fejlesztéseket a napi gyártásba integráljuk. Ennek köszönhetően termékeink minőségi színvonala folyamatosan fejlődik.

2013-ban sikerült megvalósítani egy komplex fejlesztést – pályázat segítségével. Ennek lényege, hogy az irodában számítógépen megtervezett nyílászáró a CNC megmunkáló központhoz kiküldve, 15-20 percen belül valósággá válik. Ez a fejlesztés a XXI. század igényeihez igazodó csúcstechnológia.

A 2018-ban megvalósult fejlesztésnek köszönhetően gyártási kapacitásunkat több mint a kétszeresére tudtuk növelni egy két és fél órán keresztül, emberi felügyelet nélkül dolgozó géppel.

További technológiai fejlesztéseket is tervezünk, hiszen a piacon maradás, a minőségi ablakgyártás elengedhetetlen feltétele a folyamatos innováció.


Bemutatótermünk 9022 Győr, Tarcsay V. u. 15. sz. alatt található. Mintatermünkben folyamatosan továbbképzett kollégáink várják megtisztelő érdeklődésüket.

 

Módos Imre

Módos Imre vagyok, okleveles faipari üzemmérnök, a Módos-fa tulajdonosa. Negyed százada vagyok a faiparban.

"Ez a szakmám,
az életem és a hobbim."

Módosfa prospektus

CE minősítés

ce minosites

Minőségi termékek...      
     ...minőségi szolgáltatás


Felméréstől kezdve a komplett helyreállításig!

Cégünk alapfilozófiája, hogy a kedves megrendelő egy helyen mindent megkapjon, ami az ablakhoz kapcsolódik:

Felmérés, árajánlat, beépítés, helyreállítás, kiegészítők...

Bővebben...

Világszínvonal a Rábaközben...

vilagszinvonal

Legújabb fejlesztésünk eredményeképpen az irodában számítógépen megtervezett nyílászáró a CNC megmunkáló központhoz kiküldve 15-20 percen belül valósággá válik. Ez a fejlesztés a XXI. század igényeihez igazodó csúcstechnológia.