Több, mint ablak

"CNC VEZÉRLÉSŰ ÉLCSISZOLÓ BERENDEZÉS A MÓDOS IMRE ÉPÜLETASZTALOS-IPARI EGYÉNI CÉGNÉL"

Széchenyi terv

Módos Imre Épületasztalos-Ipari Egyéni cég beledi telephelyén egy Heesemann UKP20 él- és profilcsiszoló gépet vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 22,47 millió forintos támogatás segítségével.

A Módosfa 1991 óta foglalkozik épületasztalos, elsősorban nyílászárók gyártásával. Technológiai bázisunkat is ennek megfelelően alakítottuk ki.

Fejlesztésünk célja volt a versenyképességünk javítása a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása területén. A termékek széles választékával és a testre szabott szolgáltatásainkkal elnyertük a megrendelők bizalmát, amit leginkább a folyamatosan növekvő megrendelés-állományunk tükröz.

A társaságunk termékfejlesztési stratégiája során kiemelt figyelmet fordítunk a piacon jelentkező megrendelői igényekre, emellett pedig folyamatosan és magas szinten szolgáljuk ki a tradicionális nyílászárókat kereső, de széles termékkínálatot és egyedi, opcionális megoldásokat preferáló ügyfeleket.

A projekt keretében megvásároltunk egy Heesemann UKP20 él- és profilcsiszoló gépet. A berendezés lehetővé teszi a gyártott fa nyílászáróknak alkatrészben történt felületi csiszolását, amivel ugrásszerűen nő az alkatrészek felületi minősége és a mennyisége egyaránt, amivel a jelentős kapacitásnövekedés mellett a társaságunk versenyképessége is javul. A kapacitásbővülésnek köszönhetően növekedni fog a külföldi piacok a részvételünk, legfőképp az Ausztriában és Szlovákiában értékesített nyílászárók mennyiségének növelésével.

2015.06.16.-án megrendeltük a Heesemann UKP20 él- és profilcsiszoló gépet, melyet 2015.10.09.-én került leszállításra és 2015.11.20.-án került üzembe helyezésre.A kifizetése több részletben történt az utolsó részt 2015.10.01.-én utaltuk el.

A fejlesztés során beszerzett gépet azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódik a társaságunk napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A társaságunk a gyártást mindenkor korszerű eszközökkel és gépekkel kívánja kiszolgálni, mivel ez lehet a garancia versenyképességünk és költséghatékonyságunk javulására. A minőségnek és a pontos munkavégzésnek, valamint a korszerű gépnek köszönhetően a megrendelési volumen várhatóan növekedni fog. A fejlesztést a beledi telephelyünkön valósítottuk meg, mely fejlesztés elősegíti a jelenlegi munkahelyek megtartást.

A projekt megvalósítása során beszerzett eszköz hozzájárul, hogy a társaság a piac szignifikáns szereplője legyen, ezáltal növekszik értékesítés modernizációja. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez.

A projekt során megvásárolt eszköz a minőségi technológiát testesíti meg, és mindenben megfelel az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

„A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a közel 22 millió forint európai uniós támogatás segítségével.”

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-14-2014-00065
A támogatás mértéke: 45 %
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2015.11.20.

 

CE minősítés

ce minosites

Minőségi termékek...      
     ...minőségi szolgáltatás


Felméréstől kezdve a komplett helyreállításig!

Cégünk alapfilozófiája, hogy a kedves megrendelő egy helyen mindent megkapjon, ami az ablakhoz kapcsolódik:

Felmérés, árajánlat, beépítés, helyreállítás, kiegészítők...

Bővebben...

Világszínvonal a Rábaközben...

vilagszinvonal

Legújabb fejlesztésünk eredményeképpen az irodában számítógépen megtervezett nyílászáró a CNC megmunkáló központhoz kiküldve 15-20 percen belül valósággá válik. Ez a fejlesztés a XXI. század igényeihez igazodó csúcstechnológia.