Több, mint ablak

Új Széchenyi terv

Módos Imre Épületasztalos-Ipari Egyéni Cég, az Innovációs eredmények hasznosításának támogatása a KKV-k részére pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében 24,7 millió forint vissza nem térítendő támogatási összegben részesült. A 38,1 millió forint összköltségvetésű beruházásból megmunkáló központ beszerzése valósult meg.


A pályázat azonosító száma:
GOP-1.3.1-11/C-2012-0581
A projekt megvalósítási helye: 9343 Beled, Zrínyi u.5. Hrsz.: 1012/10
A projekt megvalósítása során a támogató a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.) www.nfu.hu, a közreműködő a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu.


A Módosfa 1991 óta foglalkozik épületasztalos, elsősorban nyílászárók gyártásával. Technológiai bázisunkat is ennek megfelelően alakítottuk ki.

Fejlesztésünk célja, az eddigi technológiai hiányosság megszűntetése volt, így megvásároltunk egy HOMAG Venture 12L CNC megmunkáló központot.

A CNC megmunkáló központ a programozás után a legbonyolultabb formákat, idomokat is elő tudja állítani. Ezt eddig több lépésben tudtuk csak elérni, így jelentősen csökkeni fog a ráfordított idő és nagyobb hozzáadott értékű termékeket tudunk gyártani. A berendezés gyorsan, nagy hatékonysággal teljesíti a programozott feladatokat. Mivel így már a gyártás nem igényel kézi munkaerőt, a hulladékgazdálkodásunk optimálisabb, a gép energiafelhasználása alacsony, így a gyártás költséghatékonyabbá válik.

A fejlesztés során beszerzett gépet azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódik a társaságunk napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A társaságunk a gyártást mindenkor korszerű eszközökkel és gépekkel kívánja kiszolgálni, mivel ez lehet a garancia versenyképességünk és költséghatékonyságunk javulására. A minőségnek és a pontos munkavégzésnek, valamint a korszerű gépnek köszönhetően a megrendelési volumen várhatóan növekedni fog. A fejlesztést a beledi telephelyünkön valósítottuk meg, mely fejlesztés elősegíti a jelenlegi munkahelyek megtartást.

A projekt megvalósítása során beszerzett eszköz hozzájárul, hogy a társaság a piac szignifikáns szereplője legyen, ezáltal növekszik értékesítés modernizációja. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez.

A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.


Módos Imre Egyéni Cég

Cím: 9343 Beled, Széchenyi u.15.
Kapcsolattartó: Módos Imre
Tel: +36-20-545-5948
www.ujszechenyiterv.gov.hu
www.modosfa.hu

 

CE minősítés

ce minosites

Minőségi termékek...      
     ...minőségi szolgáltatás


Felméréstől kezdve a komplett helyreállításig!

Cégünk alapfilozófiája, hogy a kedves megrendelő egy helyen mindent megkapjon, ami az ablakhoz kapcsolódik:

Felmérés, árajánlat, beépítés, helyreállítás, kiegészítők...

Bővebben...

Világszínvonal a Rábaközben...

vilagszinvonal

Legújabb fejlesztésünk eredményeképpen az irodában számítógépen megtervezett nyílászáró a CNC megmunkáló központhoz kiküldve 15-20 percen belül valósággá válik. Ez a fejlesztés a XXI. század igényeihez igazodó csúcstechnológia.