Több, mint ablak

"MÓDOS IMRE ÉPÜLETASZTALOS-IPARI EGYÉNI CÉG KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSA"

Széchenyi 2020

Módos Imre Épületasztalos - Ipari Egyéni Cég beledi telephelyén egy 4WIN megmunkálóközpontot vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 24,94 millió forintos támogatás segítségével.

A Módosfa 1991 óta foglalkozik épületasztalos, elsősorban nyílászárók gyártásával. Technológiai bázisunkat is ennek megfelelően alakítottuk ki.

Fejlesztésünk célja volt a technológiafejlesztés volt a versenyképességünk javítása, és a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása területén. A társaságunk termékfejlesztési stratégiája során kiemelt figyelmet fordítunk a piacon jelentkező megrendelői igényekre, emellett pedig folyamatosan és magas szinten szolgáljuk ki a tradicionális nyílászárókat kereső, de széles termékkínálatot és egyedi, opcionális megoldásokat preferáló ügyfeleket.

A projekt keretében megvásároltunk egy 4WIN megmunkálóközpontot. A jelenlegi projekt keretében beszerzésre került új berendezés lehetőséget biztosít a társaság számára 4 illetve 6 alkatrész egyidejű megmunkálására, ami által a gép felügyelet nélkül 15-20 percig is önállóan termel, mely idő alatt az emberek más munkafolyamatokra átcsoportosíthatóak, ezzel is javítva a termelékenységet és a vevők minél szélesebb körben történő kiszolgálását.

2017.07.14-én megrendeltük a megmunkálóközpontot, amelyet 2018.03.09-én került üzembe helyezésre, a vételár utolsó részletét 2018.02.16-án utaltuk el.

A fejlesztés során beszerzett gépet azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódik a társaságunk napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt megvalósítása során beszerzett eszköz hozzájárul, hogy a társaság a piac szignifikáns szereplője legyen, ezáltal növekszik értékesítés modernizációja. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez. A projekt során megvásárolt eszköz a minőségi technológiát testesíti meg, és mindenben megfelel az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, több mint 24 millió forint európai uniós támogatás segítségével.


További információ kérhető:

Módos Imre

Elérhetőségeink: Telefonszámunk: +36-20/545-5948, e-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).


A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-16-2017-00112

Befejezés időpontja: 2018.03.09.; Támogatás aránya: 45%.

A támogatás összege: 24.941.705,- Ft.

 

CE minősítés

ce minosites

Minőségi termékek...      
     ...minőségi szolgáltatás


Felméréstől kezdve a komplett helyreállításig!

Cégünk alapfilozófiája, hogy a kedves megrendelő egy helyen mindent megkapjon, ami az ablakhoz kapcsolódik:

Felmérés, árajánlat, beépítés, helyreállítás, kiegészítők...

Bővebben...

Világszínvonal a Rábaközben...

vilagszinvonal

Legújabb fejlesztésünk eredményeképpen az irodában számítógépen megtervezett nyílászáró a CNC megmunkáló központhoz kiküldve 15-20 percen belül valósággá válik. Ez a fejlesztés a XXI. század igényeihez igazodó csúcstechnológia.