Több, mint ablak

Minőségi fa ablak, fa nyílászáró, fa bejárati ajtók és beltéri ajtók fából Szombathelyen, Sárváron, Celldömölkön, Kőszegen, Vasváron, Körmenden és Vas megye egész területén!

Közel 3 évtizedes szakmai tapasztalattal vállaljuk minőségi fa nyílászárók, fa ablakok, műemléki ablakok, rusztikus és modern fa bejárati ajtók, beltéri ajtók, erkélyajtók és tolóajtók, garázskapuk tervezését, gyártását, beépítését és komplett kivitelezését akár passzív vagy okosházakba is Szombathelyen, Sárváron, Celldömölkön, Csepregen, Kőszegen, Vasváron, Körmenden és Vas megye egész területén.

minőségi fa ablak, fa blső és bejárati ajtó Szombathely, Sárvár, Kőszeg, Vasvár, Celldömölk, Vas megyeAz elmúlt évtizedekben folyamatosan nyomon követtük az ablakgyártás technológiai fejlődését az egész világban. Részt veszünk a neves nemzetközi és hazai szakmai kiállításokon, konferenciákon. A fa ablakok és ajtók világában tapasztalt fejlesztéseket a napi gyártásba integráljuk, melynek köszönhetően nyílászáró termékeink minőségi színvonala folyamatosan fejlődik.

A gyártási folyamat során a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk. Így például az irodánkban számítógépen megtervezett nyílászáró a CNC megmunkáló központhoz kiküldve 15-20 percen belül valósággá válik.

 

Főbb nyílászáró termékeink:

  • Fa ablakok (különféle profilvastagsággal, fa és fa-alu konstrukciók)
  • Bejárati ajtók (modern, klasszikus és rusztikus fa bejárati ajtók)
  • Beltéri ajtók (igényes, egyedi belső ajtók a dizájn legfontosabb elemei)
  • Erkélyajtók, tolóajtók (bukó nyíló, toló bukó, emelő toló, harmonika kivitelekben)
  • Garázskapuk
  • Zsalugáterek, zsaluk

 

Minőségi fa nyílászárók közvetlenül a gyártótól! - kedvező ár, első osztályú minőség!

Cégünk az ablakcseréhez kapcsolódó teljeskörű szolgáltatást kínál ügyfeleinek, az ingyenes felméréstől kezdve, a szakszerű beépítésen és a komplett helyreállításig Szombathelyen, Kőszegen, Csepregen, Celldömölkön, Sárváron, Körmenden, Vasváron és Vas megye egész területén.

Termékkínálatunkban a minőségi, műemléki és egyedi termékek mellett megtalálhatóak a szériában gyártott kedvező árú, olcsó fa ablakok és fa bejárati és belső ajtók is.

Egy fából készült ablak vagy ajtó tartóssága szempontjából a legfontosabb az alapanyag megfelelő kiválasztása. Külső és belső nyílászáróinknál a leggyakrabban használt alapanyag a hossztoldott vagy toldásmentes több rétegben tömbösített fenyő. A fa ablak és ajtógyártás egyik legsarkalatosabb pontja a felületkezelés. Cégünk a szélsőséges időjárási körülményeknek is megfelelő ablakokat és bejárati ajtókat készít, környezetbarát, vizesbázisú felületkezelő anyagok felhasználásával.


Külső és belső nyílászáróink EU kompatibilis CE minősítéssel rendelkeznek!


Hogyan készül az Ön ablaka?
- tekintse meg filmünket, hogy betekintést nyerjen az ablakgyártás világába.

 

 

Minőségi fa ablakok, bejárati ajtók és belső ajtók közvetlenül a gyártótól Szombathelyen, Sárváron, Celldömölkön, Csepregen, Kőszegen, Vasváron, Körmenden és Vas megye egész területén.

CE minősítés

ce minosites

Minőségi termékek...      
     ...minőségi szolgáltatás


Felméréstől kezdve a komplett helyreállításig!

Cégünk alapfilozófiája, hogy a kedves megrendelő egy helyen mindent megkapjon, ami az ablakhoz kapcsolódik:

Felmérés, árajánlat, beépítés, helyreállítás, kiegészítők...

Bővebben...

Világszínvonal a Rábaközben...

vilagszinvonal

Legújabb fejlesztésünk eredményeképpen az irodában számítógépen megtervezett nyílászáró a CNC megmunkáló központhoz kiküldve 15-20 percen belül valósággá válik. Ez a fejlesztés a XXI. század igényeihez igazodó csúcstechnológia.